Nybyggeri

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

Nybyggeri og ombyggeri i hovedentrepriser

Planlægger du et nybyggeri? Som tømrer har vi stor erfaring inden for byggeri og ombyggeri. Det gælder alt fra lavenergihuse og etagebyggerier til sommerhuse og træhuse.

Vi udfører hovedentrepriser for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har kunder i bl.a. Holbæk, Odsherred og Nykøbing Sjælland samt mange andre steder.

Alt fra byggeri og ombyggeri til renovering og byfornyelse

Vi udfører alle former for byggeri, renovering, ombyggeri og byfornyelse. Vi varetager gerne hele entreprisen i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere.

Vi er fire faglærte tømrere og en lærling. Dertil kommer vores samarbejdspartnere som f.eks. Svinninge Varmeservice og Stavnskær Elektriker. Vores erfaring gennem 30 år og vores faglige indsigt gør os i stand til at håndtere selv meget komplicerede projekter. Vi lægger naturligvis altid vægt på kvalitet og præcision, når vi skal bygge huse.

Vi laver gerne nybyg såsom:

  • Villa
  • Garage
  • Udestue
  • Sommerhus
  • Etageejendom
  • Erhvervsbyggeri
  • Udvidelse af boligreal
  • Anden form for nybyggeri

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser for et nybygget hus afhænger af mange faktorer, herunder dit valg af byggematerialer. Vi kan tage udgangspunkt i dit budget eller i en kvadratmeterpris for nybyggeri. Der er naturligvis forskel på at bygge nyt hus og at opføre en mindre garage, især fordi der er skærpede krav til opvarmede rum.

Byg nyt hus med os, når det skal være solidt og æstetisk

De fleste ønsker et solidt og æstetisk hus. Byg hus sammen med os, hvis du holder af kvalitet og foretrækker, at mester selv tager telefonen og selv kommer ud for at få en snak. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, når vi har talt sammen. Du er naturligvis med i hele processen.

​Du kan ringe til os på mobil: (+45) 40 42 91 61 / (+45) 40 42 91 71, eller du kan skrive til os på mail: mail@friis-lillelund.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Vi tilbyder desuden også renovering af nyt tag.

Over 25 års erfaring

Samme ejere siden 1987

Stor viden og håndelag

null

Kompetencer

null

Referencer

null

Galleri

Har du nogle spørgsmål til os?

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.