Om os

​Virksomheden blev i 1987 etableret af tømrerne Finn Lillelund og Lars Friis. I dag står Finn Lillelund for den daglige drift

Om Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS

​Virksomheden blev i 1987 etableret af tømrerne Finn Lillelund og Lars Friis. I dag står Finn Lillelund for den daglige drift. Firmaet beskæftiger 5 tømrere, heraf to lærlinge.

Alle opgavetyper

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Fra større renoveringsopgaver, tilbygninger og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

​Vi påtager os gerne hovedentrepriseopgaver, hvor vi med et fast tilbud på hele projektet sørger for en solid og pæn æstetisk løsning sammen med vores faste samarbejdspartnere.

Det er virksomheder, der ligesom os er kendetegnet ved mange års erfaring og løser alle opgaver med stor professionalisme.

Stor faglig viden

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS løser opgaver for private bygherrer såvel som kommuner og andre offentlige instanser, boligforeninger, forsikringsselskaber og virksomheder.

Vores medarbejderstab besidder stor alsidighed, faglig viden og håndelag. Med en løsning fra Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS er I garanteret godt håndværk og høj standard – hver gang.

Over 25 års erfaring

Samme ejere siden 1987

Stor viden og håndelag

null

Kompetencer

null

Referencer

null

Galleri

Har du nogle spørgsmål til os?

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.